035-7370018
contact@denieuwecampus.nl

Samen werken aan goed onderwijs

OnderwijsArena van start in drie regio's
23 jan 2019

Samen werken aan goed onderwijs met OnderwijsArena

/
Posted By
/
Comments0

Onderwijs Arena Logo@3x

Een onderwijsprofessional die van leren zij beroep heeft gemaakt, leert zelf ook iedere dag. Binnen de muren van zijn eigen school en ook daarbuiten. Onder dit motto is OnderwijsArena gestart in drie regio’s in Nederland. OnderwijsArena is een initiatief van De Nieuwe Campus, Kleppen dicht!, VO-next en een groeiend aantal scholen.

Samen met scholen en docenten bouwen we aan een landelijke onderwijsacademie met een breed en betaalbaar trainingsaanbod in de regio. De themasessies worden verzorgd door goed opgeleide trainers, die zelf nog dagelijks voor de klas staan. In februari start een pilotperiode waarin we van februari tot en met juni 20 themabijeenkomsten organiseren. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Oosterhout.

Bent je docent? Dan ben je van harte uitgenodigd om één of meerdere themasessies te bezoeken, bijvoorbeeld over formatief evalueren, effectief leren met ICT en passend onderwijs. En je collega’s zijn natuurlijk ook welkom. En voor de duidelijkheid: de themasessies zijn geheel kosteloos. Alle data, locaties, inhoudelijke informatie en de docent-trainers zijn terug te vinden op www.onderwijsarena.nl. Ook kun je je hier inschrijven voor een geplande themasessie.

Het doel is om minimaal 50 scholen te vinden die samen OnderwijsArena vormgeven. En met de scholen in de pilot zijn we al aardig op weg. Maar als we er samen de schouders onder zetten, dan kunnen we ook in jouw regio een betaalbaar en breed aanbod van themasessies organiseren die verzorgd worden door goede trainers die nog dagelijks voor de klas staan. Doe je ook mee?

Voor meer informatie www.onderwijsarena.nl.
Volg ons op Instagram en Facebook voor een dagelijkse dosis inspiratie over onderwijs.

Leave a Reply