035-7370018
contact@denieuwecampus.nl

Single Blog Title

This is a single blog caption
9 dec 2016

De Nieuwe Campus werkt samen met VO-next

/
Posted By
/
Comments0

vo-next-en-dnc

DNC is de samenwerking aangegaan met het leerplatform VO-next. VO-next biedt naast digitaal leermateriaal en een online leeromgeving ondersteuning aan docenten in het voortgezet onderwijs. VO-next en DNC verzorgen samen een MiniMaster voor docenten. Docenten gaan daarin samen acht dagdelen aan de slag met verschillende thema’s zoals curriculumontwerp, gebruik van ICT en arrangeren van leermaterialen. Ze doen hierin nieuwe inzichten en inspiratie op die direct toepasbaar zijn in de klas. Samen hebben we een duidelijk doel voor ogen: docenten ondersteunen bij het zetten van een volgende stap. Voor meer informatie zie vo-next-minimaster-docenten.

Leave a Reply