035-7370018
contact@denieuwecampus.nl

De Nieuwe Campus van start!

Ruimte voor onderwijs
1 nov 2017

De Nieuwe Campus van start

/
Posted By
/
Comments0

Onlangs is De Nieuwe Campus van start gegaan. De Nieuwe Campus is een nieuw samenwerkingsplatform van ervaren professionals werkzaam in het basis-, voortgezet-, middelbaar beroeps- en hoger onderwijs op het gebied van (strategische) verandertrajecten in het onderwijs en bij onderwijsondersteuning.

Gericht op medewerkers van onderwijsinstellingen, OP en OOP

De Nieuwe Campus richt zich op het vergroten van kennis en vaardigheden van medewerkers van onderwijsinstellingen en organiseert masterclasses en trainingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De initiatiefnemers hebben één duidelijk doel voor ogen: ruimte voor onderwijs. Zij voelen zich samen sterk verbonden met het onderwijs door hun opleiding, ervaring en persoonlijke interesses op het gebied van leren, onderwijslogistiek, didactiek, ICT en persoonlijke ontwikkeling.

Een uniek en eigentijds concept

De Nieuwe Campus is een nieuw concept dat goed past bij de huidige tijd met een ‘shared economy’. Kort cyclisch, dicht op de gebruiker en het integreren van kennis en ervaring. Uniek omdat we kennis en ervaring hebben van soorten onderwijs. Ons aanbod beperkt zich niet tot een sector. Ook uniek is dat we binnen De Nieuwe Campus expertise op het gebied van zowel onderwijs als ondersteuning onder een dak hebben.  Zo kunnen wij optimaal rekening houden met bijvoorbeeld organiseerbaarheid en uitvoerbaarheid van onderwijs en –ondersteuning en ervaringen snel combineren, toepassen en delen.

Coöperatie, een moderne rechtsvorm

De Nieuwe Campus is een coöperatie. Een coöperatie is een onderneming die wordt bestuurd en gefinancierd door leden die gebruik maken van die onderneming. De Nieuwe Campus is voor en van mensen uit het onderwijs. Mensen met passie voor het onderwijs en voor de mensen die in het onderwijs werken.

Ons aanbod is nu nog beperkt. De interesse in deelname aan en lidmaatschap van de coöperatie is groot. Ons streven is jaarlijks om met vijftien à twintig trainers en coaches te groeien om zo het aanbod van trainingen en masterclasses aan te laten sluiten op de vragen en behoeften.

Geïnteresseerd in het delen van je kennis en ervaringen via ons platform? Neem gerust contact met ons op.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met ons op (klik hier)

Leave a Reply