Onsite Course
Ochtendprogramma , Middagprogramma , Avondprogramma
12
Naarden
0 Students Enrolled
(12 Available)
Price€750
Book Now

Onderwijslogistiek is een veel gebruikt begrip in de afgelopen tien jaar. Wat is er in de afgelopen ontwikkeld en gebeurd? Welke veranderingen hebben zich afgespeeld? Wat is onderwijslogistiek vandaag de dag en hoe zal het de komende jaren verder ontwikkelen?

Tijdens de masterclass onderwijslogistiek vertellen ‘onderwijslogistiekspecialisten’ uit het middelbaar beroeps- en hoger onderwijs over nieuwe inzichten, best practises  en hun dagelijkse praktijk. Daarnaast ga je samen met specialisten en andere deelnemers in gesprek over de huidige stand van zaken. In de masterclass is er veel aandacht voor de laatste en belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en IT die de onderwijslogistiek beïnvloeden. Daarnaast komen verschillende modellen aan de orde. Na afloop heb je duidelijke handvatten om zelf binnen de instelling aan de slag te gaan en stappen richting de toekomst te zetten.

De masterclass onderwijslogistiek is een interactieve workshop van een dag waarin je ervaringen kunt uitwisselen en er tijd is voor discussie. Ook ga je praktisch aan de slag met de door ‘roadmap onderwijslogistiek’, ontwikkeld door professionals van De Nieuwe Campus.

Na afloop ben je op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom onderwijslogistiek en beschik je over de ‘roadmap onderwijslogistiek’ om direct binnen de instelling aan de slag te gaan.

Doelgroep: Onderwijsmanagers (opleiding managers, instituuts- en faculteitsdirecteuren) , managers van ondersteunende diensten en afdelingen (directeur bedrijfsvoering, hoofden studentzaken, hoofd roosterbureau).

Data is overleg met de opdrachtgever.

Heb je vragen over deze masterclass? Mail of bel met Johan!

E johan@denieuwecampus.nl M 035-7370018

Section 1Ochtendprogramma
Lecture 1Ontvangst met koffie/thee
Lecture 2Introductie onderwijslogistiek
Lecture 3Tien jaar onderwijslogistiek
Lecture 4Verschillende modellen
Lecture 5Lunch
Section 2Middagprogramma
Lecture 6Introductie strategiekaart
Lecture 7Interactieve workshop strategiekaart
Lecture 8Presentaties strategiekaart
Lecture 9Break met snack
Section 3Avondprogramma
Lecture 10Toekomst onderwijslogistiek
Lecture 11Afsluitende borrel