Onsite Course
07 01 2020
Noord
3 Students Enrolled
(9 Available)
Price€175
Book Now

Onderwijs is aan verandering onderhevig en daarmee de verschillende rollen van een docent. Het leerproces wordt uitdagender en spannender en leerlingen zijn meer gemotiveerd met een beter resultaat tot gevolg. De docent als begeleider enthousiasmeert en versterkt de motivatie van de leerling tijdens het werken aan opdrachten. Een begeleider stimuleert de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid en stuurt bij waar nodig.

Alle docenten weten dat leerlingen zeer divers zijn; in hun leerstijl, leervermogen, attitude en communicatie. Als didacticus en begeleider communiceer je continu verbaal en non-verbaal met leerlingen en speel je in op de verschillen tussen leerlingen. En dat doe je op je geheel eigen wijze, geen enkele docent is immers hetzelfde. Zo ga je ook op je eigen manier om met werkdruk en lesvoorbereidingen en communiceer je met collega’s en ouders.

Wil je meer inzicht in hoe je met leerlingen, ouders en collega’s communiceert en wil je handvatten om de communicatie te verbeteren? Wil je je eigen leer- en motivatiestrategieën achterhalen en weten hoe je de strategieën van jezelf en leerlingen optimaal kunt benutten? Ben je geïnteresseerd in hoe je door passend taalgebruik leerlingen in een groep kunt motiveren? Of ben je juist geïnteresseerd in hoe je een leerling individueel kunt begeleiden?

Spreekt één of spreken meerdere van deze vragen je aan, schrijf je dan in voor de workshop. Deze workshop is een korte versie van de driedaagse opleiding.

Doelgroep: docenten in het VO en MBO.

Heb je vragen over deze training? Mail of bel met Ilse!

ilse@denieuwecampus.nl M 06-49104509