Onsite Course
4
Op locatie - data op aanvraag
1 Students Enrolled
(5 Available)
Price€op aanvraag
Book Now

Gepersonaliseerd leren, blended learning, learning analytics, competentiegericht onderwijs en keuzedelen. De invoering van flexibel onderwijs vraagt veel van een onderwijsorganisatie. Het vraagt veel van medewerkers binnen het onderwijs die zorgdragen voor het ontwikkelen en verzorgen van een flexibel curriculum. Wat vaak minder de aandacht krijgt is de impact op ondersteunende onderwijslogistieke processen.

Onderwijslogistiek neemt door die toenemende complexiteit van het onderwijs een prominentere plaats in binnen de organisatie. Dit is niet iets wat je geheel kunt overlaten aan onderwijs of ondersteuning. Dit verdient een duidelijke plek op de strategische agenda en gerichte aandacht van bestuurders. Welke kwaliteitsslagen zijn te behalen door onderwijs en ondersteuning beter op elkaar af te stemmen en delen ervan te integreren?

In een bijeenkomst van twee uur worden bestuurders meegenomen langs de ontwikkeling van tien jaar onderwijslogistiek, de uitdagingen die flexibel onderwijs stelt moderne onderwijslogistiek en welke oplossingsrichtingen mogelijk zijn en wat dat betekent voor de strategische doelstellingen en – plannen van de organisatie.

Doelgroep: bestuurders en management team van ROC’s, hogescholen en universiteiten

Heb je vragen over deze sessie? Mail of bel met Johan!

E johan@denieuwecampus.nl M 035-7370018